Skal du til at indrette kontor enten til hjemmet eller din virksomhed? Så læs med her og få tips til valg af udstyr

Der findes et hav af forskelligt udstyr til arbejdspladsen, og mange af os sætter også stor pris på at være omgivet af udstyr der gør hverdagens arbejde mere effektivt og nemt. Så hvis du står over for at skulle indrette et nyt kontorområde, så læs med her og få inspiration til hvordan du kan skabe et kontor som du og dine samarbejdspartnere vil nyde godt af når I går på arbejde.

Til når de store ideer skal deles

Hvis du er på en arbejdsplads hvor samarbejde på tværs af medarbejdere og medarbejdertyper er i hovedsædet, kender du med garanti de møder hvor der skal skabes og udveksles ideer til det næste projekt. Hvis pladsen er til det ville en hejsetavle for eksempel være perfekt til ideudvikling, når der er mange bolde i luften. Flere har mulighed for at bruge tavlerne og nedskrive stikord.

Komfortabel siddeplads

Arbejdsdagen kan godt være lang og ensformig, når den for det meste bruges ved et skrivebord. Derfor er det altafgørende at du sidder behageligt. De timer du bruger ved skrivebordet må ikke virke ubehagelige. Sørg for at du sidder på en stol, som du synes er behagelig eller at du vælger at arbejde stående i løbet af dagen. Variationen i arbejdsstilling er godt for din ryg.

Fokus på lydniveauet er også mindst lige så vigtigt

Den rumlige stemning på kontoret du arbejder i, er vigtig for at du kan performe på arbejdet. Hvis du sidder i et åbent kontorfællesskab, er det godt for dig at du også har steder på kontoret hvor du kan trække dig tilbage for dig selv hvis du har en skriveopgave der kræver ro og mere stilhed, eller hvis du skal tage et vigtigt telefonopkald med en kunde.