Praktiske bordplader i laminat

Er du ved at indrette nyt bryggers? Det er rart at have et rum, hvor børnene kan sætte sko og støvler, og hvor man kan lave forskellige, praktiske ting. Det er derfor også en rigtig god idé, at materialerne, der er i rummet, er modstandsdygtige og praktiske. Det fungerer for eksempel sjældent særligt godt, hvis der er tale om træbordplader her, som måske ikke kan tåle fugt eller at der bliver sat for mange snavsede ting på dem.

Ved at vælge en bordplade i laminat, får du et materiale, der ligner en træbordplade og kan skabe et fantastisk flot udseende, men som kan tåle væsentligt mere, og som er enormt nemt at vedligeholde. Du kan med en fugtig klud rengøre bordet på nul komma fem, og selvom der måske er lidt vand, der ligger på bordet, risikerer du ikke, at der opstår pletter eller skjolder. Her kan du se mere om bordplade i laminat.

Naturligt udseende eller praktisk overflade?

Laminat findes i alverdens forskellige former for udseende, og I kan derfor også vælge at gå efter noget, der måske i mindre grad ligner naturligt træ eller naturprodukter. Til gengæld er der her tale om et billigt produkt, der er praktisk og ikke ses tydeligt, hvis det får et hak eller en skade ved brug. Det kan både fås i mørke og lyse nuancer, så her kan I arbejde med, hvad I foretrækker i jeres bryggers.

Bordplader skal passe nøjagtigt, så sørg for altid at få målt godt op, når I skal finde ud af, hvordan den skal monteres. Skal der skæres ud til en håndvask, eller skal den måske monteres rundt i et hjørne, så I er nødt til at få en vinkel på? Hvis du har lidt snilde, kan du klare det selv – men ellers er det altid muligt at række ud og få hjælp af en håndværker.