Sådan holder du og familien varmen om vinteren

Efteråret leder os langsomt tættere på vinteren, der byder på en værre kulde både inde og ude. Det er ikke alle, der har råd til, at varmeregningen stiger drastisk, selvom vinteren bestemmer, at der egentlig er behov for det. Derfor må man finde nogle andre måder at holde varmen på, både som barn og voksen.

Hjemmesko

Hvis der er meget små børn i hjemmet, kan det være ekstravigtigt, at der ikke er for koldt i hjemmet, da deres immunforsvar endnu ikke er særligt udviklet til at bekæmpe evt. sygdom og forkølelse. Det vil ikke være sjovt at opleve sin baby syg, og især ikke hvis man ved, hvordan det kunne være undgået. Det kan eksempelvis afhjælpes ved at købe den lille nogle minihjemmesko – se mere her. Uanset størrelse og alder hjælper hjemmesko nemlig fødderne med at holde varmen i en indendørs kulde. For hvis budgettet ikke kan holde til en konsistent stigende varmeregning, må man ty til andre midler, som man kun behøver at betale for én gang. På luxkidz.dk kan du både købe disse hjemmesko, og du kan købe alt det andet tøj, legetøj og udstyr, du har behov for til dit barn. Det kan være, det er der, hvor årets julegave til den lille skal findes og købes?

Tæpper

Et yderst effektivt middel mod kulde er tæpper. Tæpper bruger man sjældent om sommeren, medmindre man nyder at sidde ude på terrassen lidt længere, end varmen typisk har tænkt sig at blive hængende i luften. Vinteren er dog en mere sædvanlig årstid at bruge tæpper i. Tæpperne skal optimalt set helst være bløde og varmende. Derudover skal de være af en størrelse, hvor de kan dække det meste af kroppen og gerne med lidt overskydende stof, så man kan pakke sig ordentligt ind i dem uden at mangle dække på nogen dele af sit korpus.