Sådan skaber du en anden slags familieudflugt

Vi ønsker jo alle sammen at tilbringe så meget tid som muligt sammen med vores familie. Før man fik børn, brugte man tiden på at tage på restaurant, lave spontane ting, tage ud og rejse og generelt nyde hinanden. Så gik man børn, og ferierne samt udflugterne blev brugt i vandland, legeland, Legoland, Lanadia og andre ferieparker, da det var nemt, hyggeligt og trygt. Da børnene blev større, blev legeland skiftet ud med forhindringsbane og vandland blev til biograf- og shopping ture. Når så børnene flytter hjemmefra, får I igen mulighed for at gøre tingene mere frit, og præcis som I vil. Hvis I enten har store børn eller vil på ferie selv, så kunne en ferie i Thyborøn være en mulig feriedestination. Hvis du sidder og tænker ”Hvad kan man da lave i Thyborøn?”, så læs lige mere videre her.

Puch maxi udlejning Thyborøn

Ja, du læste rigtigt. Der er simpelthen puch maxi udlejning i Thyborøn, som du og din familie kan nyde byen fra. Det er en utrolig hyggelig måde at se byen på og samtidig møde nogle andre mennesker, som også synes, at puch maxi udlejning er den fedeste måde at se fiskerbyen på. Selve puch maxi udlejningen i Thyborøn foregår således, at man lejer puch maxien i 2 timer, hvoraf halvanden time er selve kørslen rundt i byen. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Hvad er der af krav?

Som der står på hjemmesiden, så skal man minimum kunne fremvise kørekort til en lille knallert, hvis politiet er i byen. Derudover må du selvfølgelig ikke køre i beruset tilstand. Hvis du overholder de to krav, så skulle du være køreklar, da de ikke kræver køreerfaring på en lille knallert. Så skal du til Thyborøn snart? Så giv dig selv en Guidet tur på puch maxi i Thyborøn.