3 forslag til en romantisk og hyggelig date med din partner

Romantisk date

Trænger dig og din partner til at dyrke tosomheden og se hinanden dybt i øjnene? Det er vigtigt som par at finde tid til hinanden. I en travl hverdag kan det være svært. 

Det er også derfor, at det er alfa og omega at sætte tid af til at have en dateaften en gang imellem. Det kan både være derhjemme, men det kan også være et sted i byen. Det er helt op til jer og jeres ønsker. 

Vil du gerne overraske din partner med en hyggelig og romantisk dateaften, finder du flere gode forslag her.

Overrask din partner med en lækker date

  • Hjemmelavet middag med god vin – En hjemmelavet middag kan aldrig slå fejl. Du kan have maden klar til din partner, så I kan spise lige, når han eller hun træder ind ad døren fra arbejde. Planlæg at lave et måltid, som du ved, at din partner elsker. Desuden er det værd at købe en god vin til. Det kan også være en alkoholfri vin, hvis I foretrækker dette.
  • Arranger en picnic – Er det godt vejr, vil det være dejligt for jer begge at komme udenfor og nyde solen. Du kan vælge at arrangere en picnic, hvor du medbringer et tæppe samt mad og drikke. Herefter kan I snakke om alt mellem himmel og jord og bare glæde jer over at være sammen.

Lav noget aktivt – En date behøver på ingen måde at være stillesiddende. Den kan sagtens være aktiv. Har I begge svært ved at sidde stille, så find på en aktiv date. Det kan være en cykeltur i smuk natur, eller det kan være en bådtur på vandet. Der er et hav af forskellige spændende muligheder.